Kórusunk a Carnegie Hall-ban


New York, Carnegie Hall,
2019. június 9. vasárnap, 14 óra
Robert Ray: Gospel mise

Előadta: az összkórus, a Carnegie Hall zenekarával,
Jonathan Griffith vezényletével

[KÉPEK –>]

HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK SZÍVES TÁMOGATÁSUKAT!
Nagyon nagy élményben volt részünk!!

Készülünk egy zenés-képes beszámolóra,
melyre már előre is szeretettel meghívjuk!

HOLD ON 2018 – új CD készül


HOLD ON  2018   –   végre itt az új CD!!!!


Ebben az évben nagy munkába kezdtünk. Mivel az utolsó CD felvételünk 2011-ben készült, elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy az elmúlt hét év legjobb terméséből egy újabb CD-t adjunk ki.

A felvételt, ahogy az előzőeket is Solymáron, Folk Iván stúdiójában, a Zafír Stúdióban kezdtük meg ez év februárjában. Mivel igen szűkös volt a rászánható szabad időnk, nem volt könnyű megszervezni a munkálatokat. Lényegében adott volt, hogy szombati napokon tudunk csak dolgozni. Nem csoda, ha a felvétel elkészítése időben eléggé széthúzódott.  Március elejére készültünk el zongora kísérőnkkel, Viczián Gáborral a zongorakíséret felvételével.  A szólamok feléneklése igen jó hangulatban és nagy sikerrel ment, jól haladtunk, és a minőséggel is meg voltunk elégedve.  Április végére lettünk készen az ének szólamok rögzítésével.

Mostanra örömmel jelentjük, hogy elkészült a keverés és masterelés is, úgyhogy csupán a CD gyártása van hátra. Úgy tervezzük, hogy ősz elejére kézbe adhatjuk az elkészült új CD-nket.

dav

Előzetesen a CD-ről annyit, hogy a címe: Hold On. A lemez 14 dalt tartalmaz az elmúlt 7 éves időszakból.  A versenyeken énekelt legjobb dalainkkal, és néhány új dallal, köztük a címadó dallal, a Hold On-nal, amelyik azóta az egyik legnagyobb kedvencünk lett.

Alig várjuk, hogy az érdeklődők kezébe adhassuk!!

2018. július 12.