Lumen Christi Gospel Kórus


FANTASZTIKUS MEGHÍVÁS NEW YORKBA!

Challenge Accepted…

Kezdjük a fantasztikus hírt egy, május végén kapott levélrészlettel. Jonathan Griffith, a New Yorki Carnegie Hall vezető karmestere írta nekünk:
…„In recognition of your dedication to musical excellence, and due to the high quality of your audition recording, it is with great pleasure that I extend an invitation to you and the Lumen Christi Gospel Choir to participate in a performance of Robert Ray’s Gospel Mass on the DCINY Concert Series in New York City. This performance is planned to take place on Sunday, June 9, 2019 at Isaac Stern Auditorium in Carnegie Hall under my baton. Congratulations to you and your singers on this wonderful achievement and recognition! A limited number of ensembles are being selected for this special invitation. Your musicians will join with other outstanding choristers to form the Distinguished Concerts Singers International, a choir of distinction.”…Egy fantasztikus és különleges meghívást kaptunk 2019 júniusára a New York-i Carnegie Hallba, hogy a világ minden tájáról kiválasztott kórusokkal együtt egy nagy szimfonikus zenekarral és Jonathan Griffith vezényletével előadjuk Robert Ray nagyszabású, hat tételből álló gospel miséjét. A művet az elmúlt évek során számos alkalommal énekeltük, és nagyon a szívünkhöz nőtt és igen nagy megtiszteltetés, hogy ezt a Carnegie Hall nagyszínpadán énekelhetjük. Ezzel a lehetőséggel egy nagy álmunk válna valóra.

Meghívólevél Sajtóanyag Támogatás
   

Ezt az egyedülálló lehetőséget mindenképpen szeretnénk megragadni, hogy hírét vihessük hazánknak, hazánk színes kulturális és zenei világának. Utunk megvalósításához támogatókat keresünk, akik segítenének minket álmunk elérésében. Ha munkánkat Ön is értékesnek tartja, a következő alapítványi számlaszámon támogathatja utunkat:


Jézus Szíve Alapítvány

Jézus Szíve Alapítvány


Számlaszám: 11715007-20338974
A közleményben kérjük, tüntesse fel: támogatás, Lumen Christi, New York


Hálás szívvel fogadunk minden támogatást!


 


HOLD ON  2018   –   végre itt az új CD!!!!


Ebben az évben nagy munkába kezdtünk. Mivel az utolsó CD felvételünk 2011-ben készült, elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy az elmúlt hét év legjobb terméséből egy újabb CD-t adjunk ki.

A felvételt, ahogy az előzőeket is Solymáron, Folk Iván stúdiójában, a Zafír Stúdióban kezdtük meg ez év februárjában. Mivel igen szűkös volt a rászánható szabad időnk, nem volt könnyű megszervezni a munkálatokat. Lényegében adott volt, hogy szombati napokon tudunk csak dolgozni. Nem csoda, ha a felvétel elkészítése időben eléggé széthúzódott.  Március elejére készültünk el zongora kísérőnkkel, Viczián Gáborral a zongorakíséret felvételével.  A szólamok feléneklése igen jó hangulatban és nagy sikerrel ment, jól haladtunk, és a minőséggel is meg voltunk elégedve.  Április végére lettünk készen az ének szólamok rögzítésével.

Mostanra örömmel jelentjük, hogy elkészült a keverés és masterelés is, úgyhogy csupán a CD gyártása van hátra. Úgy tervezzük, hogy ősz elejére kézbe adhatjuk az elkészült új CD-nket.

dav

Előzetesen a CD-ről annyit, hogy a címe: Hold On. A lemez 14 dalt tartalmaz az elmúlt 7 éves időszakból.  A versenyeken énekelt legjobb dalainkkal, és néhány új dallal, köztük a címadó dallal, a Hold On-nal, amelyik azóta az egyik legnagyobb kedvencünk lett.

Alig várjuk, hogy az érdeklődők kezébe adhassuk!!

2018. július 12.